Super Sunday bij KFC Moerbeke was weer een groot succes!

Zondag 18 februari stond bij KFC Moerbeke geheel in het teken van Super Sunday, een dag die zowel sportief als feestelijk in de annalen zal worden bijgeschreven. Tussen 14u en 15u werd de stemming er al goed ingezet met een happy hour, waar supporters en bezoekers konden genieten van voordelige drankjes om de sfeer er goed in te brengen.

De culinaire verwennerij werd verzorgd door de Familie Noeninckx, die met hun overheerlijke hamburgers ieders smaakpapillen wist te bekoren. Het werd snel duidelijk dat niet alleen op het veld, maar ook naast de lijn kwaliteit en passie hoog in het vaandel werden gedragen.

De muzikale omlijsting was in handen van de sfeerband Chapeau Noir, die met hun gezellige deuntjes de perfecte achtergrond vormden voor een middag vol voetbalplezier. Hun repertoire zorgde ervoor dat de ambiance er goed in zat en bleef, wat de beleving op en naast het veld ten goede kwam.

Sportief gezien was het ook een dag om niet snel te vergeten. KFC Moerbeke nam het op tegen Schoonaarde en wist met een spannende 2-1 overwinning de drie punten in eigen huis te houden. De goals van Kor Notteboom en invaller Youness Dammou waren het hoogtepunt van de wedstrijd en werden door het thuispubliek met luid gejuich ontvangen.

Na de winst was het tijd voor een feestje, en dat werd ook zeker gebouwd. De overwinning gaf aanleiding tot een stevig feest na de match, waarbij spelers, supporters en bezoekers samenkwamen om de succesvolle dag te vieren. Super Sunday bij KFC Moerbeke was een dag van samenkomst, sportieve prestaties en feestelijkheden die nog lang in herinnering zal blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *